SpaceX vypustila 28. května z Floridy 23 satelitů Starlink

SpaceX vypustila 28. května z Floridy 23 satelitů Starlink

SpaceX vypustila v úterý ráno (28. května) z Floridy další várku svých internetových satelitů Starlink.

Raketa Falcon 9 vypustila 23 kosmických lodí Starlink ze stanice Cape Canaveral Space Force Station v úterý v 10:24 EDT (1424 GMT) během čtyřhodinového okna začínajícího v 7:30 EDT (1130 GMT).

READ  Fosílie zachycené při policejní razii demystifikují prehistorické létající plazy

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *